The Bioeconomy Celebrates Nature

World BioEconomy Forum
11.–13. syyskuuta 2018 Ruka, Kuusamo

Varaa paikkasi

The Bioeconomy Celebrates Nature

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä World BioEconomy Forum -tapahtuma tuo johtavat biotalouden toimijat kasvokkain ainutlaatuisen luonnon ja monimuotoisten metsien kanssa Rukalla 11.–13. syyskuuta 2018. Tapahtuma tuo yhteen biotalouden merkittävimmät vaikuttajat – lainsäätäjistä teollisiin toimijoihin – Koillismaan henkeäsalpaaviin maisemiin.

Ruka 2018
Puhujat

Puhujina tapahtumassa on maailman vaikutusvaltaisimpia biotalouden toimijoita alan eri osa-alueilta: puhujia löytyy niin politiikan, tutkimuksen kuin yritystoimijoidenkin puolelta. Ohjelman on valmistellut arvostetuista biotalouden kehityksen puolestapuhujista koostuva suunnitteluryhmä. Alla muutamia tärkeitä tapahtuman myötävaikuttajia.

Waldemar Kütt
Biopohjaisten tuotteiden ja jalostuksen yksikön päällikkö
Euroopan komissio

Aida Greenbury
Global Sustainability Advisor
Greenbury & Associates

Tony Duncan
Toimitusjohtaja
Circa Group, Most innovative Bioeconomy CEO (Il Bioeconomistan lukijaäänestys)

Nils Torvalds
Europarlamentaarikko

Tapahtuma 
Kohokohdat

World BioEconomy Forum osuu ihanteellisesti samoihin aikoihin EU:n viimeisimmän biotalousstrategiapäivityksen kanssa ja tarjoaa näin upean mahdollisuuden keskustella sen vaikutuksista laajasti paneelikeskusteluissa yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Keskustelujen alustavat teemat ovat seuraavat: 

  • Kehittyvät biotalousstrategiat
  • Metsien rooli ilmanstonmuutoksen hillinnässä
  • Kiertobiotalous - häviöiden minimointi
  • Biomassaan perustuvien arvoketjujen kehittäminen
  • Metsän siimeksessä - matkailu ja metsätalous sulassa sovussa

World BioEconomy Forum pyrkii inspiroimaan biotalouden toimijoita julkisella ja yksityisellä sektorilla etsimään innovatiivisia tapoja valjastaa pohjoisen Euroopan ainutlaatuisia bioresursseja päämääränään kestävä ja taloudellisesti merkittävä biotalous.

Yhteistyökumppanit

Tapahtuman yhteistyökumppaneista löytyy biotalouden ja metsäalan toimijoita, instituutteja, lainsäätäjiä sekä mediaa. Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa tapahtuman ohessa järjestettävässä näyttelyssä.

Pääyhteistyökumppaneita

Paikka 
Biotalous käytännössä

 

Ruka sijaitsee Venäjän rajan tuntumassa pohjoisten maisemien sydämessä, ja on upea esimerkki kukoistavasta biotaloudesta. Alueen menestyvä yhteisö on sitoutunut luomaan onnistuneen tapahtuman tässä korkealuokkaisessa lomakohteessa, missä vieraat voivat sekä nauttia Koillismaan rauhallisista maisemista että osallistua alueen tarjoamiin vauhdikkaisiin aktiviteetteihin.

Takeway 
Tilaisuus vaikuttaa kehittyvän biotalouden tulevaisuuteen

Yhdessä toimimalla on mahdollista asettaa esimerkki siitä, kuinka saavuttaa kestävä tulevaisuus myös biotalouden saralla.

Asiantuntijatiimi

Think tankeista, metsätalouden ja biotalouden toimijoista sekä lainsäätäjistä koostuva tiimi asettaa raamit keskusteluille ja varmistaa oivaltavan dialogin yleisön ja panelistien välillä.

Kohdeyleisö

Biotalouden sidosryhmät: poliitikot, metsätalouden toimijat, alan järjestöt

Uusimmat
uutiset ja tweetit

Uusimmat tweetit