World BioEconomy Forum: Paikka

World BioEconomy Forum: Paikka

Rukan Kokouskeskus

Scandic Rukahovin (entinen Hotel Cumulus Resort Rukahovi/Rantasipi Rukahovi) yhteydessä sijaitseva Rukan kokouskeskus tarjoaa upeat puitteet jopa 260 hengen tilaisuuksiin. Tilassa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ympäri vuoden, aina kokouksista ja seminaareista erikoistapahtumiin ja seikkailupaketteihin.

Ruka Conference Center

Rukan Kokouskeskus » 

Kammi

Petäjälammen rannalla, keskellä Petäjävaaran korpimetsää sijaitseva Kammi on unohtumattomien elämysten ohjelma- ja ruokailupaikka. "Maailman romanttisimmaksi ravintolaksi" kutsutun Kammin päärakennus sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan peruskallioon sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan ainutlaatuisen mystisen tunnelman.

Restaurant Kammi

Kammi »

Pohjanseita

Tervetuloleiri Pohjanseita tempaisee vieraat suoraan lentokentältä Kuusamon mystiikkaan moottorikelkoilla, rekikyydillä tai koiravaljakolla. Shamaani lumoaa vieraat tervetuloloitsuin ja koko leiri henkii kotineen sekä nuotio- ja uhripaikkoineen pohjoisen mytologiaa. Korkea holvimainen sisätila on valaistu sadoilla kynttilöillä ja lämmintä tunnelmaa lisää takassa räiskyvä tuli. Tervetulo-ohjelmaan kuuluu esiintyjien lisäksi herkullinen kuusamolainen ateria.

Restaurant Pohjanseita

Pohjanseita »

Majoittuminen

Ruka tarjoaa useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja », ja World BioEconomy Forumin osallistujille on varattu ennakkoon huoneita Scandic Rukahovista »

Rukalle saapuminen

Kuusamon lentokenttä sijaitsee vain 20 minuutin matkan päässä Rukalta. Kentän lentoyhteyksiä operoi Finnair.

Vaihtoehtoisesti Oulun lentokenttä sijaitsee 3 tunnin ajomatkan päässä. Lentoyhteyksiä Ouluun operoivat Finnair sekä Norwegian Airlines.

Kuusamon lentokenttä »
Oulun lentokenttä »

Finnair »
Norweigian »